Tiitun kuulumisia!
Se puremahan sattui 5.8 ja heti silloin käytiin päivustävällä ellillä Joroisissa, onneksi otti vastaan ettei tarvittu ajaa Kuopioon! Tutkittiin ja piikki pyllykannikkaan - silloin pääsi älämölö, nukuttamaan rupes aika pian. Tikkejä ommeltiin kylkeen 6kpl. Olettekos tienneet, että koiralta irtoaa nahka isolta alalta tuommoisissa tapauksissa! Tiitultakin oli melkein koko puremien välin nahka irti, pitkällä pumpilipuikolla elli putsasi nahan alta!!! Sinne nahan alle laitettiin sellainen kumiletkun pätkä, että sieltä vuotaa kaikki ylimääräinen pois. Tulehduskipulääkettä ja antibioottia mukaan ja tötterö päähän!!! Herättelyä siinä samalla kun elli kirjoitti laskua ja ohjeita.
Lääkkeen antaminen Tiitulle onkin sitten mielenkiintoista:) Ja nuo antibiootit oli vielä pahan hajuisia ja makuisiakin kai. Laitetaan pilleri syvälle kurkkuun ja pidetään suuta kiinni niin kauan että se nielaistaan - vaan kuinkas kävi!!! Vaikka laitoin kymmenen kertaa sen tabun sinne kurkkuun niin kohta se oli toisesta poskesta tulossa poissurprise Sitten pienentelin sen ja yritin sulattaa veteen ja ruutalla suuhun, siinä meinas mennä sormetkinsad Viime viikon torstaina käytiin sitten poistamassa se dreeni ja samalla saatiin toisenlaista lääkettä! Tiitu pääsi koekaniiniksi, edustaja oli kehunu että ne pillerit maistuu (kissan pillereitä), ja todella - ne meni ihan kämmeneltäsmiley, ensin kyllä piti vähän haistaa ja makustella mitä ne on! Tötterö oli hankala ja se jätettiin pois viikko sitten lauantaina, eikä Tiitu nuoleksinut eikä repiny niitä tikkejä.
Nyt torstaina sitten käytiin tikin poistossa ja lopputarkastuksessa. Hyvin oli parantunut, eikä ehkä jää kovin isoja arpiakaan kunhan tuo karva kasvaa!

Mukavaa ja lämmintä alkavaa viikoa:)

0BCCD317DC66563AA9470A14D6D30053.png