Taas on reissuttu! Perjantaina olin bussimatkalla Pohjanmaalla;) Aamulla anivarhain oli lähtö Varkaudesta, mies kyytis ettei jääny auto koko päiväksi sinne parkkiin. Joutu kyllä sitten illalla hakemaankin! Hirvaskankaalla oli aamukahvin mittainen tauko, siitä ajeltiinkin sitten Kauhavalle jossa oli ruokailu vanhassa työväentalossa. Pitopalvelu Kaija Suokko oli valmistanut tosi maittavaa ruokaa, kolmea salaattia - pasta-, sieni- ja vihersalaatti oli pöydässä, keitetyt perunat ja porsaanfile lämpimänä ruokana - joka oli tosi mureaa ja maukasta! Leivät ja juomat oli tietysti myös. Jälkiruoaksi oli kahvia ja piimävelliä, joka tosin ei ollu ihan mun maun mukaista;)

Sitten kun mahat oli saatu täyteen siirryttiin Kauhavan Kangas-Aittaan, jossa oli tarjolla täytekakkukahvit! Siellä oli jotkut synttärit, 80 vuotta tai jotain! Jotkut teki lankaostoksia säkkikaupalla - en minä - entisiäkään lankoja ei ole kukaan neulonut, voisin melkeinpä perustaa lankakaupan;) Ja kun langat ja muut tykötarpeet oli osteltu ja pakattu bussin uumeniin niin vihdoin viimein päästiin messuillekin, ja kello olikin jo kaksi, joten aikaa kierrellä messuilla oli taas liian vähän kun lähtöaika oli jo 16.30. En kerenny kiertää edes koko hallia!  Onneksi olin katsonu valmiiksi ne missä oli tarkoitus tehdä ostoksia.

Tässä vähän yleiskuvaa portailta halliin.

     

Tytöt Heinikan osastolla;)

     

Ahkera kortin tekijä ja aivan ihania kortteja oli näytillä!

    

Ja sitten pienet ostokseni: Puoti-Pikestä, Heinikasta ja Paperinauhasta

      

    

    

Tarvikkeita olis kun vaan kerkeis kokeilla, kun taas on se inspiraatio karannu jonnekin! Kunhan päivä valkenee ja käydään aamulenkillä niin taidanpa lähteä suolle, jospa sieltä löytyisi jotain kivaa;)

*Sirpa