Ja eikun kiristyy, nyt jo -25, saas nähä kuinka paljon on myöhemmin illalla! Aamuyhdeksältä oli -28 ja tuuli melkoisesti tuolta Siperian suunnalta, joten tosi kylmää on ollut!!! Ulos ei tee mieli mennä kuin ihan pakottavista syistä - onneksi niitä syitä ei ole kovin monta;) Koiranenkin haistaa pakkasen kauas sisälle, kun vähän raottaa ovea, ja pakenee perimmäiseen nurkkaan! Kuka tuonne uskaltaa, hui!

Tein lämpimikseni tänään perunalaatikkoa ja uunijuustoa karpalokeiton kanssa, hyvää olikin, vaikka ite sanonkin;) Nyt odotellaan saunan lämpiämistä, että sais varpaat lämpenemään, niitä palelee niin emännällä kun koirallakin. Sohvalla on kiva ottaa aurinkoa;)  

 

Sitten kukka-asiaa, äiti oli varsinainen viherpeukalo ja sai melkeimpä kivetkin kukkimaan, mutta minulle kun ei periytynyt äidin viherpeukalo ollenkaan, ja onnistun tappamaan yleensä kaikki kukat. On kuitenkin yksi laji, jonka olen saanut kukkimaan uudestaankin, ja en muista kastellakkaan kovin usein! Tämä on kukkinut jo monena vuonna uudestaan. Tässä siitä todiste:    

Vielä vähän väriä talven keskelle, ihanat tulppaanit ystävänpäiväksi! 

         

Kevättä ja pakkasen lauhtumista odotellen, saunaan....  ;)

*Sirmeli