Menneestä viikosta tulikin ihan erilainen mitä oli suunnitelmissa! Ollaan oltu koirasen kanssa kaksin, kun mies piti viedä tiistai-iltana ensiapuun. Nyt on sitten makaillut sairaalassa ja mahdollisesti huomenna pääsee kotiin. Koirasta on ollut ihmeellistä, ensin ei maistunut ruokakaan, ja lenkillä pitää vahtia kaikki kulkijat kilometrin säteellä, että jokohan se isäntä tulee tuolla;)

Tiistaina iltapäivällä meillä muuten oli pihassa tämän näköistä!

Räntää satoi ja sinivuokot oli noin kärsivän näköisiä:)

Kortteilukaan ei ole oikein innostanut, joitakin keskentekoisia olen saanut valmiiksi. Tuon kortin viisikymppiselle tein maanantaina, muut viikonvarrella.

Vaikeita kuvattavia nuo kiiltävät jutut!

Yhtenä päivänä kaivelin kaappeja ja löytyi tämmöisiä aarteita;)

Lienevät tehty joskus vuonna kivi ja kirves! Keltaiselta on hävinnyt naamakin vuosien saatossa ja vähän on purkaantunutkin. Ikä tekee tehtävänsä;) Niin minullekin, lajittelin noita Tilda-leimasimia niin kas kummaa - joku dementikko on hamsrannut;) Löytyi kaksi samanlaista, eikä ole vielä käytetty kertaakaan!!! Löydänköhän minä ne kadoksissa olevat vesisäiliösiveltimet vielä jostain, toivottavasti, muuten pitää hankkia ainakin yksi uusi!

Tänään oli muuten yllättävän lämmintä, +13, eiliseen +2:n verrattuna, sateista ja sumuista, jossain paikoin oikein sakeasti. Ja kyllä se kesä on tullut jo! Ai miten niin - jo - oltiin tuolla iltalenkillä niin kuului käen kukuntaa!!! Ja lehtokurppa oli iltalennolla tuossa joku aika sitten kun koiranen kävi iltapissillä.

Mutta nyt sänkyyn lukemaan Nappikaupan naisia!

Helteistä alkavaa viikoa;D

*Sirmeli