Eilen, siis lauantaiaamuna piti olla tuolla valtatien varrella jo kahdeksalta. Omalla autolla piti ensin matkata 15 kilsaa ja meijän pihassa näytti tältä! 

Pakkasta oli ollu yöllä, joten auton ikkunat piti rapsutella puhtaaksi. Ja eikun menoksi, joissakin paikoin oli liukastakin, mutta ei pahemmin. Bussi olikin etuajassa, kerkisin juuri saada auton parkkiin, kun kyyti jo hurahti pysäkille, olihan siellä Suvi kuskina, joten matka joutui;) Ajeltiinkin vähän tavanomaisesta poikkeavaa reittiä Joensuuhun. Siellä käytiin ensin Taitokorttelissa, jossa oli liian vähän aikaa, siellä olisi parituntia vierähtänyt "kevyesti"!  

Sitten oli ruokailu ravintola Coikkiksessa?!, salaatit, kinkkukiusausta, kukkoa viinissä ja kahvit jälkkäriksi. Ruoka oli hyvää, mutta ruokamusiikki ei!!! Sinne kauppakeskukseen sattui juuri joku bändi rämpyttämään ja kirkumaan:(((  Varmaan joku paikallinen kuuluisuus harjoittelemassa! Ja sitten vihdoin messuille, ne oli kyllä mulle vähän pettymys! Oli siellä kaikenlaisia käsityöntekijöitä ja antiikinkeräilijöitä, askartelutarvikekauppiaita oli ainoastaan Charlotta. No, säästyipä rahat kun ei ollu ostettavaa. Ostinhan minä Pipsalta legginsit;) niitä olen monilla messuilla hypistelly ja nyt ne hankin. Tosi hyvät jalassa, ei Pipsa turhaan kehunu;D Väljää oli kävellä ja katsella, ei ruvennu "ahistammaan" niinkun Tampereen tungoksessa meinaa käydä;) Kotiin lähdettiin klo16 ja kaikki oli täsmällisesti paikalla! Ite olin kotona heti kuudelta ja saunakin oli lämpiämässä joten pääsi lämmittelemään. Kortteja en ole tehnyt, joten tässä kuvaa liinasta jonka tein käsityökerhossa

ja neulekin on meneillään, purettu jo kertaalleen kun lanka ei riittänytkään! Piti aloittaa vähemmällä silmukkamäärällä, tuosta pitäisi tulla kolmiohuivi, ohje 12 Moda 4/2006. Olen tehnyt viimetalvena jo kolme huivia tuolla ohjeella!

Jospa tuokin joskus valmistuu;) Ja niitä Puro-lankojakin on tuolla monta kerää odottamassa...

Ja nyt on lähdettävä jatkamaan kirjan lukemista, on niin mielenkiintoinen!

*Sirmeli