Lämmintä on ollut riittävästi, välillä jopa liikaa! Varsinkin kun näin vanhemmiten on näköjään mennyt tuo auringonsietokyky. En tykkää oleilla tuolla paahteessa kovinkaan pitkään, mieluummin viihdyn sisätiloissa.

Eilen aamulla kun lähdettiin lenkille, niin tuossa meidän polulla makoili käärme, tai eihän se ole oikeastaan käärme vaan jalaton lisko - vaskitsa, oli niin kauniin kuparin värinen. Yritin ottaa kuvaa, mutta se ei halunnu olla kuvattavana vaan liukerteli metsään. Tämännäköinen matelija,( kuva netistä)

                        Anguidae.jpg

Toinen kuvattava oli vielä vikkelämpi pyydystäessään hyönteisiä - pajulintu - pyrähteli niin touhukkaasti siinä pensaikossa kun seurattiin vaskitsan menoa. Joten luontokuvat jäi saamatta tälläkertaa!

Koivuihin puhkesi lehti päivässä - nyt on jo isot lehdet - pääsee vastan tekoon;) Tuomikin on näköjään ruvennut kukkimaan, tai oikeammin haistoin enenkun edes oli näköhavaintoa! Kyllä se sitten haisee pahalle, huh,huh;(  Mustikassa näkyy olevan jo kukan alkuja tuossa aurinkoisessa rinteessä, ja nyt tietysti tulee kylmiä öitä! Viime yönä muuten olikin aika viileää, taisi olla vaan +4 aamuyöllä mittarissa! Ja taitaa ensi yökin olla viileä, aika nopsaan on lämpö laskenut.

Tässä tämmöinen auringosta ja tuulesta nautiskelija;D

*Sirmeli