Kirpakka syyspäivä oli tänäänkin, pohjoistuuli lennätti lehtiä puista ihan kunnolla. Eilen olikin oikein Pirkon-päivä myrsky! Aamulenkillä katselin tuonne taivaalle toivoen ettei alkaisi satamaan, kun aikeissa oli retki karpalosuolle. Puoleenpäivään odottelin ja kun aurinko paistoi niin eikun menoksi;) Suollakin kyllä tuuli, mutta kun oli hyvin vaatetta niin tarkeni, ainut että jalkoja meinasi paleltaa vaikka oli kahdet villasukat kumisaappaissa. Ja saalis = 10 litraa komeita, mehukkaita karpaloita.

Olin jo pois lähdössä suolta kun kuulin jotain ääntä virralta päin. Piti höristää ihan korvia - kuulenko oikein - joutsenen töräytyksiä, ihanaa! Nopsasti kaivamaan kameraa taskunpohjalta,että saisin  edes jonkunlaisen kuvan. Eka ei ihan onnistunut ja toisessa ovat jo kaukana, laskeutumassa lammelle.

Ja miten ihanan näköisen pilven satuin huomaamaan kotiin tullessa, ihan piti pysäyttää auto ja kuvata tuo pilvi.

Tein minä jopa kortit Jehkottaren 

 

ja P*skarteluhaasteiseen.

Tässäpä tätä tarinaa tällepäivälle, nyt nukkumaan, huomenaamulla pitää lähteä torille, jos kalakauppiaalla sattuisi olemaan isoja muikkuja. Ja sitten päivällä on se käsityökerhokin, joten kaupungilla menee koko päivä!

Toivottavasti aamulla ei ole kovin pakkanen ja liukas.

*Sirmeli