Lauantai-aamuna herätys oli jo varttia vaille viisi, että kerkesi juoda aamukahvit ennen matkalle lähtöä. Auto lähti 6.25 tuosta läheltä ja "omalta pysäkiltä" pääsin kyytiin. Seuraavat matkalaiset lähti kyytiin kaupungin toiselta laidalta ja sitten nokka kohti Helsinkiä! Pysähdyttiin Kuortissa reilu puoli tuntia. Osa porukasta jäi Ikeaan koko päiväksi ( en kyllä jaksais'), enkä ymmärrä että sieltä asti raahataan kaikenmaailman "romua" tänne maakuntaan! Messukeskuksella oltiin sitten noin klo 11.40, ystävä oli odottamassa ja hänelle ostettiin lippu - minä sain lipun Heinikasta - siitä kiitos Heinille ja Päiville, ja Maijulle vinkistä!       Pohjakartta esiin ja eikun etsimään osastoja missä oli tarkoitus käydä, mutta todettiinkin paremmaksi, että kuljetaan käytävä käytävältä ja katsotaan mielenkiintoisimmat jutut tarkemmin. Ekana löytyi Fiskarsin osasto.

Paljon oli tavaraa, mutta semmoinen kuvioleikkuri oli loppu minkä olisin halunnut! Kivoja koristeita paketteihin oli tehty noilla leikkureilla;)

Sinellin osastolla käytiin myös, sieltä vähän ostoksia!

Sitten oltiinkin osastolla missä olivat Taava ja Jehko, joka juuri oli lähdössä syömään, joten kuvaan sain vaan Taavan, siinä sitä ahkeroidaan;)

Sitten käytiin katsomassa ne jenkkiläiset osastot, paljon oli leimasimia, mutta en ostanut kun yhden ja nuo pikkuleimasimet on Ökömököstä.

Ruokapuoli kierrettiin seuraavaksi, maistiaisia oli tarjolla vaikka minkälaisia! Pikaisesti käytiin elukka osastolla hakemassa yhdet tarjoukset, ystävä kun on allerginen niin ei voinut viipyä. Päivän päätteksi käytiin hörppäämässä cappusinot ennen kun kyyti kotiinpäin lähti. Kiva oli nähdä ystävää ja katsastaa uusia askartelujuttuja! Kotona olin iltamyöhään - 22.30 ja saunan lämmitykseen!

*Sirmeli