Lämmin ja aurinkoinen sunnuntai on ollut, iltapäivällä oli +17. Matkoilla oltu ja tämä saamattomuus jatkuu. Sain sentään Jehkottaren haasteeseen tehtyä ihan ensimmäisen helistin-korttini! Siitä tuli tällainen:  

                              

Tallinnassa tuli käytyä nimipäivämatkalla, eipä tuolta mitään löytynyt, ostin sentään laatikollisen leivoksia ja kukkakimpun itelleni, kun perjantaina oli synttäritkin, mutta niitä ei juhlittu vaikka sukulaiset kyselikin. Ja ensi vuonna näihin aikoihin karkaan kauas pois ja vietän laatusynttärit;)

                            

Lehmäkortti pitäisi tehdä huomiselle päivänsankarille, mutta kun ei ole yhtään lehmäleimakuvaa eikä leimasinta, täytynee etsiä netistä joku kuva, hohhoijaa...

Perjantaina olin senioreiden askartelukurssilla Taitoshopissa, kivaa oli. Aloitettiin ihan "vääntämällä rautalangasta", pitää tehdä sydän joka solmitaan täyteen paperinarutupsuja ryijysolmulla. Jotain helmikoristeita siihen tulee lisäksi, voi laittaa vaikka koristeeksi ikkunaan roikkumaan. Tilasin parit ylimääräiset, teen joululahjaksi, ne kun voi lähettää vaikka kirjeessä.

Sain perjantaina puhelinsoiton ja pääsen huomenna lääkäriin! Saa nähä mitä sanoo! Nyt pitää mennä lukemaan päivän lehti;)

Toivottavasti mukavat syysilmat jatkuu;)

*Sirmeli